nzru

We moved the NZRU from their old base in central Wellington to their current location on the waterfront. Space vacated by Telstra clear was adapted and altered to fit. We developed a unique open plan office to accommodate 80 people in a single space. The big picture here was to incorporate the imagery of a rugby field into the environment - an idea suggested by the NZRU advertising agency at the time. It was a great idea. We took this idea and built on it with careful workspace and workstation design to create the environment you see here.

this space was once a call-centre for Telstra clear. The flooring is a scale rugby field created from indoor sports flooring material.
the air conditioning ducting and lighting are combined in a services spine running through the space. The spine also reticulates data and power cabling to the workstation clusters.

Subscribe to our mailing list